VEP Home VEP.si plus

Samostojen program, ki se namesti na računalnik, s katerim lahko istočasno in z enim klikom prevzamemo, shranimo in natisnemo večje število pošiljk. Program je neodvisen od operacijskih sistemov in spletnih brskalnikov. Posodabljanje je samodejno.

Namestitev programa lahko naročite preko naše storitve eObrazci na naslednji povezavi: Vklop dodatnih storitev VEP.si

fotografijajpg

Hitra obdelava varne pošte

Za uporabnike z veliko pošte

Program VEP.si+ je primeren za uporabnike, ki vsakodnevno prejmejo veliko število pošiljk. Z enim klikom obdelamo vso pošto v varnem elektronskem predalu – hitrejše, zanesljivejše in s prihrankom časa. Možnost izpisa seznamov prejete in poslane pošte.

Želim odpreti poštni predal…

VEP VEPsiPlus Shema

XML Modul

Razširitev programa z modulom XML, delo s prejetimi pošiljkami še dodatno poenostavi.

Modul samodejno prepozna vrsto postopka, procesno opravilo, opravilno številko in opis primera. Za pošiljke, ki prihajajo iz izvršbe (sklep o izvršbi in potrdilo o pravnomočnosti) se dodatno prepoznajo še podatki o upniku, dolžniku, vrednosti izvršbe, pristojnemu sodišču, zapadlosti in drugi. (Nabor podatkov je odvisen od procesnega opravila.)

VEP XMLmodul shema 1
VEP VEPsi Vmesnik Icon

Orodja in dodatki

Uporabniški vmesnik VEP.si je narejen tako kot večina spletnih programov za pregled elektronske pošte, zato je uvajanje v delo z njim hitro in enostavno.

VEP VEPsi Obvescanje Icon 1

Prilagoditev uporabniku

Obvestilo o prispeli pošiljki lahko prejmete na več elektronskih naslovov, kar si enostavno sami nastavite v nastavitvah predala.

VEP VEPsi Certifikat Icon

Varnost in zaupanje

Avtentikacijo zagotavlja kvalificirano potrdilo za elektronski podpis (certifikat). Uporabite lahko kateregakoli izmed overiteljev, registriranih v Sloveniji.

SIGEN-CA, SIGOV-CA, NLB-CA, HALCOM-CA, POSTAR-CA

Cena

VEP VEPsi Euro Icon

Varnost in zasebnost

Vsebina vaše pošte je samo vaša

Varnostna politika podjetja in vrhunska tehnologija skrbita za popolno zaščito vsebine vaše pošte. Varne sobe z opremo izpolnjujejo najvišje standarde varnosti. Dostop do vsebine ima izključno prejemnik pošte.

Več…

VEP Home Varnost