VEP Home VEP.si

Poštni predal v brskalniku, preprost za uporabo in dosegljiv s katerekoli naprave z (kvalificiranim) potrdilom za elektronski podpis. Enostavna storitev primerna za zasebne in poslovne uprabnike.

fotografijajpg
VEP VEPsi Vmesnik Icon

Orodja in dodatki

Uporabniški vmesnik VEP.si je narejen tako kot večina spletnih programov za pregled elektronske pošte, zato je uvajanje v delo z njim hitro in enostavno.

VEP VEPsi VmesnikPrilagoditev Icon

Prilagoditev uporabniku

Poglede na predale v VEP.si prilagodite lastnim željam in zahtevam. Na vmesniku glejte le tisto, kar je za vas pomembno.

VEP VEPsi Certifikat Icon

Varnost in zaupanje

Avtentikacijo zagotavlja kvalificirano potrdilo za elektronski podpis (certifikat). Uporabite lahko kateregakoli izmed overiteljev, registriranih v Sloveniji.

SIGEN-CA, SIGOV-CA, NLB-CA, HALCOM-CA, POSTAR-CA

VEP VEP.si PostneKnjige Icon

Poštna knjiga

VEP.si hrani seznam vseh poslanih in prejetih pošiljk. Arhiviranje poštnih knjig v obliki pdf datotek ali tiskanje na papir je hitro in enostavno.

Prilagoditve

VEP VEPsi Obvescanje Icon

Obveščanje

Obvestilo o prispeli pošiljki lahko prejmete na več elektronskih naslovov, kar si enostavno sami nastavite v nastavitvah predala.

VEP VEPsi Pooblascanje Icon

Možnost pooblaščanja

VEP.si vam omogoča pooblastitev in določanje oseb zaupanja (vložišče, tajnik).

Cena

VEP VEPsi Euro Icon

Varnost in zasebnost

Vsebina vaše pošte je samo vaša

Varnostna politika podjetja in vrhunska tehnologija skrbita za popolno zaščito vsebine vaše pošte. Varne sobe z opremo izpolnjujejo najvišje standarde varnosti. Dostop do vsebine ima izključno prejemnik pošte.

Več…

VEP Home Varnost