e-Vročanje in e-Računi

Kvalificirana storitev priporočene elektronske dostave:
e-računi, vročanje zaupnih vsebin, upravni in sodni postopki.
Varno, brez kompromisov.

Varen prejem in pošiljanje z dokazili

Kvalificirana storitev zaupanja priporočene elektronske dostave, izmenjava elektronskih računov ter vročanje v upravnih ( ZUP) in sodnih postopkih (ZPP, ZKP). Izmenjave občutljivih vsebin z zunanjim svetom, kot so zapisniki nadzornih svetov gospodarskih družb, sklepanja pogodb z zagotavljanim vzajemnim preverjanjem veljavnosti in identitete. Pošiljatelj in prejemnik prejmeta dokazilo o transakciji. Pripni, elektronsko podpiši, pošlji. Odpri varni predal brezplačno.

iconfinder Branding 1016077
1470399614 Social Media

Preprosto za uporabo

Kompleksno tehnologijo naredimo prijazno uporabniku. Rešitve so prilagojene obsegu, od fizičnih oseb do velikih podjetij. Integracija z razširjenimi dokumentnimi sistemi.

 

Svoboda izbire

Odprtost in svobodna izbira je naša temeljna vrednota. Zato naše rešitve delujejo v Windows, Mac in Linux okolju. 

1470399594 Web Design

Kako pričnem

iconfinder Web Development 1016080

Registracija

Za odprtje varnega elektronskega predala potrebuješ kvalificirano potrdilo za e-podpis izdajatelja z varnega seznama. Brezplačno se registriraš tukaj (klikni ikono ali naslov 'registracija').

1470399671 SEO

Za varnost jamči kvalificirana storitev

VEP.si je edina kvalificirana storitev zaupanja priporočene elektronske dostave po uredbi eIDAS v Republiki Sloveniji. Izpolnjevanje strogih zahtev se letno preverja s strani organa za ugotavljanje skladnosti.

1470399715 E Commerce

Rešitev za prejem tipskih vlog in vročanje

E-vročanje v kombinaciji s storitvijo eobrazci.si predstavlja celovito rešitev za vlaganje, elektronski podpis in elektronsko vročanjetipskih obrazcev, pogodb, sodnih in upravnih odločb.

1470399674 App Development

Podpiši in pošlji

Ustvarjanje nove pošiljke je preprost. Vneseš VEP naslov prejemnika ali naslov elektronske pošte, izbereš način dostave (povratnica, ZPP, ZUP), dodaš besedilo s priponkami ter pošlješ. Vsebino in priponke se samodejno elektronsko podpiše in časovno žigosa

1470399667 Newsletter

Prejem pošte

Uporabnik VEP.si pošiljko prevzame z elektronskim podpisom in časovnim žigom povratnice. Če nima uporabniškega računa, mu ga začasno ustvarimo. Obvestilo o prejemu pošiljke neregistriran uporabnik dobi po elektronski pošti.

1470399656 Branding

Prilagojeni vmesniki

Storitev je dostopna kot spletna aplikacija, prek API vmesnikov ali namenske aplikacije. Optimalna izbira je odvisna od zahtev posameznika

Želite izvedeti več?

Stopite z nami v kontakt

Image Source: Icon Finder